Nu är det många nya projekt på gång. Igår påbörjades en ny mindfulnesskurs på Akademihälsan. I lördags höll jag en workshop i mindfulness för entreprenörer, innovatörer och företagsledare på brewhouse. Alumniföreningen på Chalmers entrepenörsskola hade anordnat en ”entreprenörsfestival” och bjudit in mig som en av talarna. De var nog lika förvånade som jag över hur populärt mindfulness var, det rummet som var avsett för mindfulnessworkshopen hade ursprungligen plats för 15 personer och ca 40! Dök upp!

Väldigt häftigt att få möta allt ifrån unga chalmeriststudenter till inte riktigt lika unga företagsledare och innovatörer i samma workshop och höra dem dela med sig av sina upplevelser kring övningarna vi gjorde.

En annan nyhet är att jag om en vecka flyttar ut till ett hus i skärgården. Här ute på lugna asperö kommer jag erbjuda både hel och halvdagskurser i mindfulness samt intensiva helgretreats.

Nu i veckorna börjar jag dessutom samarbetet med några konsulter för design och programmering på den nya hemsidan som lanseras inom en månad 🙂

Simma lugnt