Några av våra uppdragsgivare

Deras utvärderingar

Vi på Meditationsguiden bokade en mindfulnessworkshop för våra medlemmar av Modern Mindfulness. Deras instruktör Albin utstrålade både värme och lugn och jag upplevde en ödmjukhet i hans sätt att instruera oss i olika mindfulnessövningar.

—Carina Ovesson, VD Meditationsguiden.com

Meditationsguiden.com

Universeum AB anlitade Albin för en mycket uppskattad föreläsning om hjärnan och mindfulness. Föreläsningen var både informativ och interaktiv och Albin väldigt inspirerande som föreläsare eftersom han ger intrycket av att han lever som han lär vilket gör att det han förmedlar känns genuint.

—Juana Fosshammar, Universeum AB

Universeum AB

Vi på Akademihälsan har anlitat Albin och erbjudit hans mindfulnesskurs till högskolestudenter på Göteborgs Universitet och Chalmers. Intresset har varit enormt och kurserna överbokade. De studenter som gått kurserna har bland annat upplevt hur de bättre handskas med stress och lättare kunnat hantera distraktioner i sina studier, samt minskade sömnsvårigheter och oro inför tentamen. Både vi och studenterna är otroligt nöjda och kommer fortsätta anlita Albin och Modern Mindfulness.

—Jennie Skoglund, Psykolog Akademihälsan AB

Akademihälsan AB

Fysiken AB har anlitat Albin som mindfulnessinstruktör där han hållit specialpass i mindfulness för våra medlemmar, pass som var otroligt uppskattade av deltagarna. Både vi och deltagarna upplevde Albin som professionell och kompetent med varm närvaro och vi ser fram emot fler samarbeten med honom och Modern Mindfulness.

—Linda Svensson, Fysiken AB

Fysiken AB

Här kan du även läsa vad deltagare på våra workshops och kurser tyckt

Albin lyckades med några enkla övningar förmedla närvarons betydelse och framför allt belysa hur sällan vi faktiskt är närvarande i vardagen. Jag uppskattade hans sympatiska sätt och att han även delade med sig av sina egna personliga upplevelser och erfarenheter

—Jamal El-Mosleh, VD Immunicum AB

Immunicum AB

Under workshopen upplevde jag sinnesro och lugn, samt fick nya synsätt kring mindfulness och hur jag kan integrera min mindfulnessträning i vardagen. Albin var närvarande, varm, tydlig och lyhörd för deltagarnas funderingar vilket ledde till en trygg stämning i gruppen.

—Max Jakobsson, sjukgymnast och kursdeltagare

Jag lever ett hektiskt liv som ambitiös student men mindfulness finns alltid med som en trygg rutin för att kunna rensa hjärnan innan jag ska sova eller bara stanna upp och känna in andningen under dagen. Det har hjälpt mig att acceptera tankar och känslor som kommer upp istället för att trycka bort dem, det är ok att inte alltid vara på topp och superlycklig. Framför allt om något känns jobbigt så blir mindfulness ett sätt att ställa sig utanför situationen och inse vad som egentligen är viktigt, att jag mår bra här och nu, att prioritera mina inre mål framför de yttre, där en lätt kan hamna med pressen i dagen samhälle att åstadkomma så mycket.

—Elin Pernevik, student och kursdeltagare

Albin skapade en trygg atmosfär där deltagarna kunde nå djupare i sig själva och få klarhet i sina tankar och känslor. Han genomförde sessionen på ett inspirerande, upplyftande och väldigt äkta sätt - rakt från hjärtat."

—David Andersson, VD Ecoera AB

Ecoera AB

Albin ger ett professionellt men samtidigt hjärtligt intryck och jag uppfattar honom som lugn, kompetent och välmenande. Jag upplevde en ökad närvaro och nya sidor hos mig själv under workshopen och tar med mig många nya insikter ut i livet.

—Anton Mattson, student och grundare Blackvalley Adventures

Blackvalley Adventures

Mindfulnessträning har gett mig ökat fokus, en djupare förståelse för mig själv och en mer tillåtande attityd. Ju mer jag tränat desto starkare har insikten att jag själv, i högre utsträckning än något annat, avgör min livskvalité.

—Nils Lunneryd, student och kursdeltagare

Som ledare är Albin tydlig, pedagogisk och ödmjuk. Det han undervisar upplevs begripligt och vetenskapligt. Jag kommer rekommendera honom varmt.

—Amanda Milstam, student och kursdeltagare

Läs mer om våra tjänster

Inre ledarskap

Utveckla ert ledarskap

Mindfulnessträning används av ledare i toppositioner världen över för att bli mer autentiska i sitt ledarskap
Läs mer
Mindfulnessorganisationer

Stärk er organisation

Hundratals globala organisationer världen över har börjat inkorporera mindfulnessträning för sina medarbetare.
Se vad mindfulness kan göra för er organisation.
Mindfulnessdelphi

Mindfulness för utbildningssektorn

Både Göteborgs Universitet och Chalmers erbjuder mindfulnesskurser till sina studenter. Vill du få mindfulnessträning till ditt lärosäte?
Bildkällor: [1] [2] [3]