Retreat to re-create and re-connect

Här kommer en speciell inbjudan till dig. I november, när mörkret slår som hårdast och vinterrusket börjar täcka landet, så kommer vi hålla ett retreat nere i södra Spanien.

Under de fyra dagarna kommer du kunna ta del av guidade meditationer, yoga, naturvandringar, dans och sång, och mycket egentid. Fyra dagar av värme, vila och insiktsgivande aktiviteter.

En möjlighet att få perspektiv på livet här hemma, få mer kraft och energi och verkligen känna lugnet, i denna oas för kropp och själ.

Vi kommer vara på en idyllisk plats cirka två timmar från Malaga och börja på onsdag kväll. Vill du göra retreaten som en del av en längre vistelse i området går det väldigt bra.

Hoppas vi ses i höst!

Retreat betyder att dra sig tillbaka. Under retreatet kommer vi utforska olika sätt att dra sig tillbaka, att rikta uppmärksamheten inåt. Programmet är utformat för att ge gott om plats för återhämtning, vila och att bara vara men också ge dig praktiska verktyg och erfarenheter till avspänning, närvaro och komma i kontakt med dig själv.

Alla aktiviteter är rekommenderade men frivilliga och som en del av retreatet kommer vi också prova på att lägga ifrån oss tal och sociala koder för att ytterligare vända oss inåt och komma i kontakt med oss själva. Vi rekommenderar också alla att ta möjligheten att lägga ifrån sig mobilen. Har du frågor kring programmet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.


Praktisk information

DATUM & PRIS

Ankomst: Onsdag den 13:e november 2019 (eftermiddag)

Hemfärd: Söndag 17:e november (efter lunch)

Pris: 7.450kr inkl moms (kan delbetalas över 3 månader)

Vi erbjuder 1.000kr rabatt som Early Bird erbjudande, alltså 6.450kr för dig som anmäler dig och betalar senast 13:e september.

Är ni fler än 3 som vill komma tillsammans kan vi ordna grupprabatt.

ANMÄLAN

Skicka ett e-mail med ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer till albin@modernmindfulness.se så återkommer vi snart med en faktura. Din plats är säkrad först när vi fått din betalning och anmälan är bindande.

Vid eventuell frånvaro pga. sjukdom kan du byta din plats om någon annan vill ha den, men vi kan inte återbetala beloppet då vi hyr ett center för retreaten och anpassar budgeten utifrån antalet anmälda deltagare.

VAD SOM INGÅR

I priset ingår all mat, boende (dubbelrum) samt retreatens innehåll. Det ingår inte flyg och transfer till centret, vi kommer dock att hjälpa till att ordna transfer för de som vill.

I priset ingår även livstids tillgång till både vår svenska onlinekurs, (värde 1.500kr), vår engelska onlinekurs (värde 2.000kr) samt ett års prenumeration på vår app Mindfulnessresan, så att du enklare kan bära med dig dina insikter från retreaten tillbaka in i livet hemma i Sverige.

Retreatledare


Albin Hagberg Medin

Albin har en bakgrund som teknisk fysiker från Chalmers. Efter en utbrändhet bytte han spår och tog en examen i beteendevetenskap från Göteborgs Universitet samt grundade företaget Modern Mindfulness Sweden AB 2012. Under sju år har han hållit kurser, föreläsningar och retreat för tusentals människor och fortsatt att fördjupa sin egen förståelse för hälsa, välmående och lycka.

Johanna Jonsson

Johanna har en bakgrund som civilingenjör på Chalmers. För drygt två år sedan bytte hon bana och utbildade sig till massör. Massageutbildningen förde in henne på meditation och sedan dess har hon både i egen regi och tillsammans med yogaskolor och retreatcenter hållit tystnadsretreat och meditationer.