Upplev stillheten i svensk natur med vandring, yoga och mindfulness

Välkommen till den lilla byn Ubbhult söder om Göteborg. Här kommer vi att spendera en helg i slutet av september, när löven glöder och skogen är fylld av svamp och mystik.

I retreatcentret Naturhuset kommer vi att bo bekvämt och ha möjligheten att både vara inomhus eller utomhus för yogapassen beroende på väderlek. Under helgen kommer du få avnjuta ett smörgåsbord av andlig spis.

Det kommer erbjudas yogapass från olika traditioner, meditation i skog och mark, kakaoceremoni med traditionella sånger från urfolk i amazonas och kirtan – indisk mantrasång. Du väljer själv under helgen vad du vill delta i, ibland kan den enkla tystnaden i skogen vara allt vi behöver för att finna ro i själen.

Program

Lördag 26/9

10-12, Ankomst Naturhuset Ubbhult
12-13 Välkomstlunch
13-14 Meditativ skogsvandring
15-16.30 Hatha Yogapass
17-18 Middag och vila
19-21 Kakaoceremoni och mantran

Söndag 27/9

8-9 Morgonyoga
9-10 Frukost
10-11:30 Yin Yoga
11:30-13.00 Lunch
13-14. 30 Sound Journey

OBS! Medtag sittdyna då det kan vara fuktigt i marken där vi kommer stanna och meditera

Alla aktiviteter är rekommenderade men frivilliga och som en del av retreatet kommer vi också prova på att minimera samtal och sociala koder för att ytterligare vända oss inåt och komma i kontakt med oss själva och naturen. Vi rekommenderar alla att ta möjligheten att lägga ifrån sig mobilen.


Praktisk information

Pris:  3.750 kr (mat, boende och kanothyra inkluderat)

Early Bird-erbjudande! Anmäl dig senast den 11/9 så betalar du endast 2.950 kr

Alternativ:

  • 200kr rabatt för dig som bor i flerbäddsrum

ANMÄLAN & KONTAKT

Fyll i formuläret eller skicka ett e-mail med ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer till info@modernmindfulness.se så återkommer vi snart med en faktura. Du kan betala med Swish eller banköverföring. Din anmälan och plats är säkrad först när vi fått din betalning och anmälan är bindande.

Du kan även ringa på 0708-69 53 33.

BONUS

I priset ingår även ett års tillgång till vår svenska onlinekurs på mindfulnesstraning.se, (värde 1.500kr) som hjälper dig att fortsätta din meditationspraktik efter retreaten.

Retreatledare


Albin Hagberg Medin

Albin har en bakgrund som teknisk fysiker från Chalmers. Efter en utbrändhet bytte han spår och tog en examen i beteendevetenskap från Göteborgs Universitet samt grundade företaget Modern Mindfulness Sweden AB 2012. Under sju år har han hållit kurser, föreläsningar och retreat för tusentals människor och fortsatt att fördjupa sin egen förståelse för hälsa, välmående och lycka.