Den 1 juli 2020 utökade Skatteverket det friskvårdsbidrag som företag kan ge till sina anställda skattefritt till att innefatta friskvårdstjänster som levereras digitalt. Det innebär att mindfulnessappar så som Mindfulnessresan eller onlinekurser så som Mindfulnessträning.se är godkända av Skatteverket.

Så här använder du ditt friskvårdsbidrag
Kolla med din arbetsgivare vilka aktiviteter som är godkända och belopp. Vissa arbetsplatser ersätter medarbetaren i efterhand, i så fall betalar du för appen själv och lämnar in ett kvitto till din arbetsgivare. Andra har kuponger/checkar eller samarbeten med digitala friskvårdsportaler.

Mindfulnessresan
Kvittot för ditt premiumabonnemang i Mindfulnessresan som köpts genom AppStore e-postades till dig när abonnemanget skapades. Du kan även komma åt det via din köphistorik om du loggar in hos Apple med ditt Apple ID.

Mindfulnessträning.se
Vi e-postar ett kvitto till dig när du köper kursen. Kontakta oss om du behöver ett nytt!

​Behöver du ett friskvårdskvitto som uppfyller Skatteverkets krav på att bl.a. personnummer finns med? Kontakta oss och specificera vad du vill köpa eller redan har köpt, ditt namn och personnummer så återkommer vi med faktura och/eller kvitto.

Onlinekursen på mindfulnessträning.se finns att köpa direkt hos alla de stora friskvårdsportalerna: