Vill du boka en mindfulnessintroduktion?

Vill du upptäcka vad mindfulnessträning kan ge dig och din organisation? Vi erbjuder utmanande och insiktsgivande föreläsningar, workshops och seminarium där ni som deltagare har en aktiv roll och får med er effektiva tekniker för att öka er stresstålighet, koncentrationsförmåga och känslomässig kompetens.

Vår föreläsare och seminarieledare Albin har under de senaste åren blivit anlitad av åtskilliga organisationer. Allt ifrån företag och ideella föreningar till universitet och gymnasium har erbjudit sina anställda, sina medlemmar och sina studenter en introduktion till mindfulness.

Tack vare Albins bakgrund som teknisk fysiker samt nuvarande studier inom psykologi har han djup förståelse för den forskning som finns inom området. Genom sin förmåga att förklara komplex vetenskap på ett lättbegripligt sätt kan deltagarna förstå forskningen och dra nytta av den i sitt eget liv. Inte minst så kan de kraftfulla men samtidigt enkla mindfulnessövningarna ge oväntade resultat på bara några minuter.

Då han själv har personlig erfarenhet av utbrändhet och stress och kan prata öppensinnat om sina egna motgångar och hur mindfulness hjälpt honom överkomma dessa lämnar föreläsningen sällan någon oberörd.

Vad ingår?

  • Kraftfulla mindfulnessövningar
  • Pedagogiska förklaringar av forskningen bakom teknikerna
  • Öppenhet och ärlighet från föreläsaren
  • Uppföljninginstruktioner för fortsatt träning
Mindfulnessintroduktionen är skalbar både för mindre team och stora event.
baby_plant_by_godylins-d5srk5f

Vill ni inkludera mindfulness i er utbildning?

Vad våra klienter har sagt

Universeum AB anlitade Albin för en mycket uppskattad föreläsning om hjärnan och mindfulness. Föreläsningen var både informativ och interaktiv och Albin väldigt inspirerande som föreläsare eftersom han ger intrycket av att han lever som han lär vilket gör att det han förmedlar känns genuint.

—Juana Fosshammar, Universeum AB

Universeum AB

Vi på Meditationsguiden bokade en mindfulnessworkshop för våra medlemmar av Modern Mindfulness. Deras instruktör Albin utstrålade både värme och lugn och jag upplevde en ödmjukhet i hans sätt att instruera oss i olika mindfulnessövningar.

—Carina Ovesson, VD Meditationsguiden.com

Meditationsguiden.com

Vi på studentkåren erbjöd en föreläsning med Albin om mindfulness och psykologi till de nyintagna studenterna. Intresset var så stort att vi fick boka en hörsal på universitet. Jag deltog själv på föreläsningen för att få en bild av vad mindfulness är och hur det påverkar människor. Albin blandande spännande fakta med suveräna övningar som gav ett grymt helhetsintryck av föreläsningen. En väldigt bra introduktion i Mindfulnessvärlden!

—Andreas Abrahamsson, Ordförande Göta Studentkår

Göta studentkår

Albin lyckades med några enkla övningar förmedla närvarons betydelse och framför allt belysa hur sällan vi faktiskt är närvarande i vardagen. Jag uppskattade hans sympatiska sätt och att han även delade med sig av sina egna personliga upplevelser och erfarenheter

—Jamal El-Mosleh, VD Immunicum AB

Immunicum AB

Några av våra uppdragsgivare

Bildkälla: [1]