Med en belåten min kan jag presentera vårens första kvällskurs i mindfulness!

Denna kvällskurs är till för dig som är intresserad av mindfulness som redskap för utveckling på olika plan i ditt liv.

Under kursen kommer du att fördjupa dina kunskaper om dig själv, utveckla din koncentrationsförmåga, känslomässiga kompetens och öka din medvetenhet i olika aspekter av ditt dagliga liv.

Kursen är intensiv, vi möts kvällstid under två timmar vid tre tillfällen, ett i veckan. Vid varje tillfälle introduceras nya meditationer, nya övningar och reflektioner, samtliga vetenskapligt och inte minst erfarenhetsmässigt väl beprövade. Utöver detta rekommenderas det även att du gör vissa övningar på egen hand mellan kurstillfällena.

Varje kurstillfälle har ett specifikt tema enligt följande indelning:

#1 – Medvetenhet och fokus
Vi går igenom grunderna i mindfulness och vad medvetenhet innebär i detta? Dessutom introduceras de grundläggande meditationerna.

#2 – Känslor och stress
Vad är känslor? Hur vet jag när jag är stressad? Och vad är empati bra för? Dessa är frågor som besvaras under detta tillfälle och vi går igenom meditationer för stärkt empati och förbättrad känslohantering och emotionell kompetens (ibland kallat EQ).

#3 – Mindfulness i vardagen
I detta sista kurstillfälle går vi igenom smarta tekniker för att väva in mindfulnessövandet i vår vardag. Hur kan meditation göra att jag njuter mer av både mat och samtal i mitt dagliga liv och hur kan tråkiga resor och väntetider bli perfekta meditationspauser?

Kostnad: 900kr (betalas före kursstart)
Skulle du inte vara nöjd med kursen vid dess slut får du pengarna tillbaka.

När?
3 tisdagskvällar kl 18-20
Startdatum sätts så fort minst 6 deltagare anmält sig

Anmälan:
Vet du att du har 3 lediga tisdagskvällar framöver och vill fördjupa dig inom mindfulness?

Skicka då ett mail till kurs@mentalfrihet.nu med ditt namn och telefonnummer. Du kommer då att få ett svar med ytterligare information om kursen samt betalningsmöjlighet, bekräftad anmälan får du så fort din betalning kommit in.

OBS.
Max deltarantal är 8 så om du vet med dig att du tänkt gå, anmäl dig så fort som möjligt.

Du hittar eventet här på facebook

monks EEG